Slepice s dušenými kroupami

170 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
916 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
40 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slepici rozsekneme na čtvrtky a uvaříme ji doměkka ve slané vodě. Vývar přes cedník slijeme, slepici vykostíme a maso nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    Do kastrolu vlijeme 500 ml horkého slepičího vývaru, přidáme předem namočené scezené kroupy a slepičí maso, osolíme, opepříme a promícháme.
  • 3
    Kastrol přikrytý poklicí vložíme do trouby a dusíme asi 30 minut.
  • 4
    K hotovému pokrmu podáváme zvlášť máslo se skořicí a na oleji osmaženou drobně nakrájenou cibuli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.