Recept

Slepice s dušenými kroupami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 150 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 57181

Ingredience

500 g Cibule
500 g Kroupy ječné
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
100 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
30 g Skořice mletá
2,5 kg Slepice
2 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 916 kcal
Kilojoule 3 833kJ
16% Sacharidy 56 g
53% Tuky 40 g
21% Sodík 416 mg
143% Bílkoviny 80 g

Slepice s dušenými kroupami postup přípravy receptu:

1

Slepici rozsekneme na čtvrtky a uvaříme ji doměkka ve slané vodě. Vývar přes cedník slijeme, slepici vykostíme a maso nakrájíme na malé kousky.

2

Do kastrolu vlijeme 500 ml horkého slepičího vývaru, přidáme předem namočené scezené kroupy a slepičí maso, osolíme, opepříme a promícháme.

3

Kastrol přikrytý poklicí vložíme do trouby a dusíme asi 30 minut.

4

K hotovému pokrmu podáváme zvlášť máslo se skořicí a na oleji osmaženou drobně nakrájenou cibuli.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept