Recept

Tykvový chléb s chutí papriky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 206 minut
Doba přípravy: 6 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 57217

Ingredience

25 g Chlebový kvásek
40 g Hrozinky
20 g Lněné semínko
80 g Mandle
400 ml Minerální voda jemně perlivá
350 g Mouka chlebová
300 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 ml Olej olivový
2 g Paprika mletá pálivá
20 g Paprika mletá sladká
40 g Rajčata sušená sterilovaná
40 ml Sirup javorový
5 g Sůl
80 g Tykev - semena
20 ml Voda z pomerančových květů
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 705 kcal
Kilojoule 2 949kJ
26% Sacharidy 94 g
89% Tuky 67 g
51% Sodík 1 g
39% Bílkoviny 22 g

Tykvový chléb s chutí papriky postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme minerální vodu, olej, vodu z pomerančových květů a javorový sirup. Přidáme špetku pálivé papriky, sladkou papriku, chlebovou a hladkou mouku, sůl, drcené mandle a hrozinky, prolisovaný česnek, tykvová semínka, lněná semínka a sušená rajčata.

2

Vmícháme chlebový kvásek, přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na celozrnný chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept