Recept

Chléb s kandovanou pomerančovou kůrou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 205 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 57223

Ingredience

20 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
50 g Kandovaná pomerančová kůra
240 ml Mléko polotučné
400 g Mouka chlebová
20 g Máslo čerstvé
5 g Sůl
50 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 575kJ
18% Sacharidy 66 g
10% Tuky 7 g
17% Sodík 335 mg
18% Bílkoviny 10 g

Chléb s kandovanou pomerančovou kůrou postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme mléko, rozpuštěné máslo, přidáme mouku, sůl, cukr a promícháme. Přisypeme sušené droždí a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na základní chléb, po zaznění signálu přidáme kousky čokolády a nasekanou kandovanou pomerančovou kůru, necháme péct.

Poznámka

Můžeme použít i koupenou pomerančovou kůru, obalenou v čokoládě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept