Recept

Lehký brioškový chléb

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 206 minut
Doba přípravy: 6 minut
Doba vaření: 200 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 57229

Ingredience

20 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
100 g Mléko plnotučné sušené
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
5 g Sůl
290 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 568 kcal
Kilojoule 2 375kJ
24% Sacharidy 85 g
23% Tuky 17 g
20% Sodík 391 mg
31% Bílkoviny 18 g

Lehký brioškový chléb postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme sušené mléko, cukr, sůl a hladkou mouku. Promícháme, přisypeme sušené droždí a přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept