Jednoduchý recept

Sledi s estragonem

  • Ukrajina
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 57275

Ingredience

120 g Cibulka jarní
20 g Estragon
40 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
1 ks Pomeranče
1200 g Sleď čerstvý
50 g Strouhanka
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 520 kcal
Kilojoule 2 175kJ
5% Sacharidy 17 g
46% Tuky 34 g
53% Sodík 1 g
68% Bílkoviny 38 g

Sledi s estragonem postup přípravy receptu:

1

Pomeranč oloupeme, kůru z poloviny pomeranče nastrouháme, dužinu z celého pomeranče nakrájíme na velmi drobné kostičky, lístky estragonu posekáme najemno, jarní cibulky nakrájíme nadrobno. Do misky nasypeme strouhanku, kůru, dužinu, estragon, cibulku, osolíme, opepříme a promícháme.

2

Touto nádivkou naplníme břišní dutiny očištěných a vykuchaných sleďů, ryby potřeme panenským olejem položíme na alobal a každého sledě zvlášť zabalíme. Ryby vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.

3

Ryby položíme na talíře i s alobalem, každý strávník si rybu rozbalí sám.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept