Recept

Bůčkové řízky se zelím

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 57303

Ingredience

150 g Klobása uzená
25 g Mouka pšeničná hladká
0,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
50 g Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřový bok
250 ml Voda pitná
200 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 985 kcal
Kilojoule 4 120kJ
3% Sacharidy 10 g
129% Tuky 97 g
7% Sodík 148 mg
38% Bílkoviny 22 g

Bůčkové řízky se zelím postup přípravy receptu:

1

Bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Klobásu nakrájíme na tenčí kolečka, zelí scedíme a nakrájíme nadrobno.

2

Plátky masa na polovině poklademe zelím a kolečky klobásy. Maso zavineme, sepneme jehlami, poprášíme moukou a na rozpáleném sádle smažíme ze všech stran dozlatova.

3

Poté přisypeme papriku, pár vteřin za stálého míchání zasmažíme, podlijeme vodou a na mírném plameni dusíme doměkka. Udušené závitky zbavíme jehel, nakrájíme šikmým řezem a podáváme přelité výpekem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept