Jednoduchý recept

Rybí polévka s mušlemi

  • Chorvatsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57327

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Cibule
200 g Krevety tygří - loupané
450 g Mušle slávky
20 g Olej olivový extra panenský
10 g Oregano čerstvé
1 g Pepř černý mletý
250 g Platýz - filety
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
10 g Rozmarýn čerstvý
8 g Sůl
250 g Treska obecná
10 g Tymián čerstvý
200 ml Víno bílé
500 ml Vývar rybí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 774kJ
6% Sacharidy 21 g
17% Tuky 13 g
99% Sodík 2 g
94% Bílkoviny 53 g

Rybí polévka s mušlemi postup přípravy receptu:

1

Filety z tresky a platýse nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, rajčata scedíme a trochu pokrájíme.

2

Do hrnce nalijeme olej a rozehřejeme. Přisypeme cibuli s česnekem, osmahneme, zalijeme vínem, vývarem, přidáme snítku tymiánu, rozmarýnu, oregana, bobkový list, ryby, celé mušle, zakryjeme pokličkou a vaříme zvolna 5 minut. Z polévky vyjmeme bobkový list, celé bylinky a mušle, které se neotevřely. Přisypeme krevety, sůl, pepř, rajčata a povaříme dalších pět minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept