Brambory vařené s rajčatovou omáčkou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
469 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
22 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
4 g
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory zalijeme vroucí vodou a vaříme asi 15-20 minut. Oloupeme je, osolíme a dáme do mísy s pokličkou.
  • 2
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, rozmícháme se smetanou a provaříme na hustou omáčku. Přidáme protlak, česnek utřený se solí, pepř a strouhaný sýr.
  • 3
    Omáčkou přelijeme brambory v míse. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.