Recept

Mléčný chléb s medem a sušenými švestkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 57340

Ingredience

40 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
40 g Med včelí
250 ml Mléko polotučné
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Sůl
150 g Švestky sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 518 kcal
Kilojoule 2 166kJ
31% Sacharidy 110 g
4% Tuky 3 g
19% Sodík 390 mg
26% Bílkoviny 14 g

Mléčný chléb s medem a sušenými švestkami postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme mléko, rozpuštěné máslo a med, přidáme cukr, sůl, hladkou mouku a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na základní chléb. Po zaznění signálu přidáme na kousky nakrájené sušené švestky a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept