Jednoduchý recept

Sardinky s bazalkou a smaženými rajčaty

  • Tunis
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 57361

Ingredience

100 g Bazalka
25 ml Citronová šťáva
2 g Kmín mletý
40 g Olej olivový extra panenský
600 g Rajčata
1000 g Sardinka obecná
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 376 kcal
Kilojoule 1 575kJ
2% Sacharidy 8 g
40% Tuky 30 g
49% Sodík 978 mg
92% Bílkoviny 52 g

Sardinky s bazalkou a smaženými rajčaty postup přípravy receptu:

1

Očištěné a vykuchané sardinky osolíme, okmínujeme a usmažíme v pánvi na oleji z obou stran dozlatova. Lístky bazalky posekáme najemno, polovinou posypeme teplé sardinky a polovinu zatím dáme stranou. Rajčata nakrájíme na silnější plátky, vložíme do pánve do výpeku po sardinkách a osmahneme z obou stran. Sardinky upravíme na talíře, doplníme smaženými rajčaty, která zakápneme citronovou šťávou a posypeme zbytkem bazalky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept