Recept

Tmavý chléb s arašídy a hrozinkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 195 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 57392

Ingredience

50 g Arašídy
10 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
60 g Hrozinky
100 ml Mléko plnotučné
500 g Mouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
60 g Máslo arašídové
5 g Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 590 kcal
Kilojoule 2 469kJ
23% Sacharidy 84 g
121% Tuky 91 g
22% Sodík 449 mg
35% Bílkoviny 20 g

Tmavý chléb s arašídy a hrozinkami postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme mléko, vodu, rozpuštěné arašídové máslo, přidáme tmavou mouku, cukr, sůl a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb, po zaznění signálu přidáme hrozinky i nasekané arašídy a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept