Jednoduchý recept

Hovězí guláš na zelenině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5740

Ingredience

300 g Brambory
1 ks Cibule
500 g Guláš hovězí
1 hrst Houby čerstvé
1 ks Kedlubna
1 ks Květák
3 ks Mrkev kořen
4 ks Paprika zelená
6 ks Rajčata
1 špetka Sůl
5 dkg Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 693 kcal
Kilojoule 2 901kJ
16% Sacharidy 57 g
40% Tuky 30 g
10% Sodík 195 mg
61% Bílkoviny 34 g

Hovězí guláš na zelenině postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na tuku, přidáme mrkev, kedlubnu, květák, povařené ve slané vodě a pokrájené. Brambory uvaříme doměkka, nakrájíme na kostky, přidáme k zelenině i s

2

pokrájenými houbami, podušenými na tuku.

3

Potom přidáme papriky a rajčata, pokrájené.

4

Vše promícháme a přidáme konzervu hovězího guláše i s omáčkou. Můžeme přisolit, nebo dochutit utřeným česnekem. Prohřejeme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept