Jednoduchý recept

Pstruzi dušení v česnekové směsi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 57439

Ingredience

100 g Cibule
15 ml Citronová šťáva
30 g Máslo čerstvé
20 g Olej olivový
20 g Pažitka
1 g Pepř černý mletý
800 g Pstruh
10 g Sůl
150 ml Vývar rybí
2 stroužek Česnek
5 ml Omáčka rybí
50 g Paprikové lusky čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 385 kcal
Kilojoule 1 613kJ
1% Sacharidy 5 g
28% Tuky 21 g
65% Sodík 1 g
77% Bílkoviny 43 g

Pstruzi dušení v česnekové směsi postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, kousek papriky nakrájíme na tenké nudličky. Pažitku posekáme najemno, česnek prolisujeme, vykuchané malé pstruhy osolíme a opepříme.

2

V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme pstruhy a osmažíme z obou stran. Přisypeme cibuli, papriky a krátce orestujeme. V misce smícháme česnek, pažitku, citronovou šťávu, vývar, rybí omáčku a rozpuštěné máslo, touto směsí pstruhy polijeme. Dusíme 5 minut do měkka.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept