Jednoduchý recept

Krabí maso zapečené s rajčaty a žampiony

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 57447

Ingredience

100 g Cibule
400 g Krabí maso mražené
40 g Máslo čerstvé
50 ml Omáčka rajčatová
1 g Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
40 g Strouhanka
8 g Sůl
150 ml Voda pitná
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 137 kcal
Kilojoule 575kJ
3% Sacharidy 11 g
3% Tuky 2 g
81% Sodík 2 g
34% Bílkoviny 19 g

Krabí maso zapečené s rajčaty a žampiony postup přípravy receptu:

1

Krabí maso částečně rozmrazíme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a podusíme 3 minuty. Scedíme, necháme okapat. Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, podusíme v pánvi na másle, přisypeme plátky žampionů, orestujeme, přidáme scezená rajčata a 5 minut podusíme. Osolíme, opepříme, přidáme krabí maso, rajčatovou omáčku, krátce podusíme a odstavíme.

2

Směs rozdělíme do malých zapékacích misek, posypeme petrželkou, strouhankou a 10 minut zapékáme v silně rozehřáté troubě.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept