Telecí řízky se šunkou a volskými oky

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
585 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
38 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
815 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Očištěnou papriku nakrájíme na kroužky, šunku nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Řízky z obou stran osmažíme na másle s olejem dozlatova, přimícháme šunku, zalijeme vývarem a dusíme, až je maso měkké.
  • 3
    Před koncem varu připravíme na másle volská oka, která lehce osolíme a opepříme.
  • 4
    Maso podáváme přelité šťávou, překryjeme volským okem a obložíme kolečky papriky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.