Recept

Brioškový chléb s javorovým sirupem a čokoládou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 196 minut
Doba přípravy: 6 minut
Doba vaření: 190 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 57569

Ingredience

10 g Droždí sušené
250 ml Mléko polotučné
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
1 dl Sirup javorový
5 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
100 g Čokoláda bílá

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 640 kcal
Kilojoule 2 679kJ
28% Sacharidy 102 g
25% Tuky 19 g
21% Sodík 425 mg
29% Bílkoviny 16 g

Brioškový chléb s javorovým sirupem a čokoládou postup přípravy receptu:

1

V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme mlékem, rozpuštěným máslem i javorovým sirupem, přidáme sůl a hladkou mouku. Promícháme, přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí a nastavíme program na sladký chléb. Po zaznění signálu přidáme kousky bílé čokolády a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept