Recept

Skořicový brioškový chléb

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 185 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 57589

Ingredience

40 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
400 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Muškátový oříšek
60 g Máslo čerstvé
20 g Skořice mletá
5 g Sůl
2 ks Vejce slepičí
210 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 596 kcal
Kilojoule 2 493kJ
25% Sacharidy 91 g
25% Tuky 19 g
26% Sodík 530 mg
29% Bílkoviny 17 g

Skořicový brioškový chléb postup přípravy receptu:

1

V míse ušleháme vejce do pěny, zalijeme vodou a rozpuštěným máslem, přidáme cukr, sůl, hladkou mouku, skořici a muškátový oříšek, promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept