Recept

Bramborová kaše zapečená se sardelemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5760

Ingredience

750 g Brambory vařené
80 g Máslo čerstvé
6 ks Sardelové řezy
4 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
50 g Strouhanka
50 g Sýr Eidam cihla 40%
20 g Tuk
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 618 kcal
Kilojoule 2 587kJ
12% Sacharidy 45 g
47% Tuky 35 g
153% Sodík 3 g
55% Bílkoviny 31 g

Bramborová kaše zapečená se sardelemi postup přípravy receptu:

1

Brambory za tepla prolisujeme na kaši. Přidáme žloutky, polovinu másla, polovinu sýra, utřené sardele, sůl a tuhý sníh z bílků.

2

Hmotu dáme do vymazané zapékací mísy, posypeme zbylým sýrem, strouhankou, pokropíme máslem, smetanou a zapečeme 25 minut.

3

Podáváme se salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept