Recept

Telecí řízky v rajské omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 57797

Ingredience

40 g Mouka pšeničná hladká
30 g Máslo čerstvé
30 ml Olej rostlinný
3 polévková lžíce Protlak rajčatový sterilovaný
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Telecí kýta
300 ml Vývar zeleninový
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 383 kcal
Kilojoule 1 603kJ
4% Sacharidy 15 g
27% Tuky 20 g
27% Sodík 546 mg
61% Bílkoviny 35 g

Telecí řízky v rajské omáčce postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Česnek utřeme se špetkou soli.

2

Připravené maso z obou stran osmažíme na másle s olejem dozlatova, vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku vmícháme zbylou mouku, orestujeme, vmícháme rajčatový protlak, pár vteřin smažíme, poté zalijeme vývarem, přidáme utřený česnek a za občasného míchání na mírném ohni vaříme zhruba 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept