Recept

Závitky z telecího masa s hroznem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 57805

Ingredience

80 g Hroznové víno
40 g Mouka pšeničná hladká
80 g Strouhanka
80 g Sádlo škvařené
80 g Sýr Ementál (Primátor)
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Telecí kýta
2 ks Vejce slepičí
80 g Šunka uzená

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 624kJ
6% Sacharidy 22 g
51% Tuky 38 g
19% Sodík 374 mg
83% Bílkoviny 47 g

Závitky z telecího masa s hroznem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, tence naklepeme a osolíme. Na každý řízek položíme plátek šunky, plátek ementálu a bobule vína, které jsme rozkrojili a odstranili semínka. Řízky přehneme, okraje sklepneme a závitky obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance.

2

Závitky smažíme v rozpáleném sádle z obou stran dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept