Jednoduchý recept

Brambory opečené šťouchané

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Brambory opečené šťouchané 5 1
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5783

Ingredience

1 kg Brambory
1 ks Cibule
0,3 l Mléko polotučné
10 g Petržel - nať
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 300 kcal
Kilojoule 1 255kJ
10% Sacharidy 37 g
19% Tuky 14 g
12% Sodík 244 mg
16% Bílkoviny 9 g

Brambory opečené šťouchané postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a rozšťoucháme.

2

Posypeme je petrželkou, osolíme a dáme opékat na osmaženou cibuli na tuku.

3

Podlijeme je mlékem a když se mléko vydusí, ihned podáváme.

Komentáře a hodnocení

 
Lucie Klouparová
Brambory opečené šťouchané
Brambory opečené šťouchané vám určitě budou chutnat. Jsou rychle připravené i opečené, recept je levný a nají se z něho celá rodina – tedy pokud mají její členové rádi brambory. U nás měl recept velký úspěch a můžeme ho doporučit.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept