Hovězí srdce s hořčičnou omáčkou

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
42 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
702 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpůlené hovězí srdce zbavíme loje a blan, vypereme pod tekoucí vodou a nakrájíme na kostky.
  • 2
    V kastrole rozpálíme sádlo, přidáme nakrájené srdce a opečeme dozlatova. Maso vyjmeme, do výpeku přidáme máslo a nadrobno nakrájenou cibuli. Když začne zlátnout, maso vrátíme, přidáme mouku, sůl, pepř, hořčici a ocet, zalijeme vodou a přivedeme k varu.
  • 3
    Přikryjeme pokličkou a dáme dusit do rozehřáté trouby, dokud maso nezměkne.
  • 4
    Před podáváním do omáčky vmícháme smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.