Recept

Hovězí řízky pečené

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 88 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 57878

Ingredience

600 g Hovězí maso zadní
600 ml Hovězí vývar základní
40 g Mouka pšeničná hladká
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
60 g Sádlo škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 417 kcal
Kilojoule 1 745kJ
2% Sacharidy 9 g
33% Tuky 24 g
31% Sodík 614 mg
72% Bílkoviny 40 g

Hovězí řízky pečené postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce smíchané s mletou paprikou a namáčíme v rozšlehaných vejcích. Řízky smažíme v pekáči na sádle z obou stran dozlatova. Maso podlijeme horkým vývarem a v předehřáté troubě pečeme, až je měkké. Během pečení maso obracíme a je-li třeba, přilijeme horkou vodu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept