Recept

Hovězí řízky s květákem a hráškem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 57916

Ingredience

600 g Hovězí maso zadní
600 ml Hovězí vývar základní
250 g Hrášek
400 g Květák
50 g Mouka pšeničná hladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
50 g Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 420 kcal
Kilojoule 1 755kJ
7% Sacharidy 24 g
26% Tuky 20 g
30% Sodík 603 mg
75% Bílkoviny 42 g

Hovězí řízky s květákem a hráškem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Květák očistíme, rozebereme na růžičky, opláchneme a necháme okapat.

2

Řízky na sádle osmažíme z obou stran dozlatova. Poté zalijeme vývarem a pod poklicí na mírném plameni dusíme. Když je maso téměř měkké, přidáme květák, čerstvý vyloupaný hrášek a dodusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept