Recept

Kuřecí řízky v medové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 57989

Ingredience

0,5 polévková lžíce Hořčice Bornier - hrubozrnná
600 g Kuřecí prsa
3 polévková lžíce Med včelí
60 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř bílý
200 ml Smetana čerstvá ke šlehání
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 477 kcal
Kilojoule 1 995kJ
4% Sacharidy 14 g
42% Tuky 32 g
14% Sodík 272 mg
59% Bílkoviny 33 g

Kuřecí řízky v medové omáčce postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa nakrájíme na řízky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Řízky z obou stran osmažíme na másle dozlatova. Osmažené řízky vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku vmícháme hořčici, med a zarestujeme. Poté zředíme smetanou, dobře rozmícháme a za stálého míchání necháme povařit. Na závěr do omáčky vrátíme řízky a necháme prohřát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept