Řízky ze skopového masa s brambory a kapustou

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
455 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
36 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso z kýty odblaníme, zbavíme případného tuku a rozkrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli pokrájíme nadrobno. Kapustu očistíme, krájíme na nudličky, propláchneme a necháme okapat. Syrové brambory oloupeme, opláchneme a nakrájíme na kostky.
  • 2
    Řízky smažíme na sádle z obou stran do zlatova. V průběhu smažení vmícháme cibuli, aby zezlátla. Maso podlijeme horkým vývarem a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme kapustu, brambory a dusíme, až je maso zcela měkké. Podle potřeby přilijeme horkou vodu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.