Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 581

Ingredience

100 g Cibule
10 g Cukr krupice
1500 g Filé z aljašské tresky
20 g Glutasol
100 g Houby černé
100 ml Hovězí vývar základní
400 ml Olej stolní
10 g Pepř černý mletý
100 g Pórek
300 g Solamyl
30 g Sůl
100 g Vaječný bílek slepičí
200 ml Víno bílé
100 g Česnek
300 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 633 kcal
Kilojoule 2 648kJ
9% Sacharidy 33 g
55% Tuky 41 g
61% Sodík 1 g
55% Bílkoviny 31 g

Rybí filé na česneku postup přípravy receptu:

1

Rybí filé nakrájíme na tenké plátky, osolíme a v misce smícháme s vaječnými bílky a částí máčeného škrobu.

2

V horkém tuku filé krátce opečeme a necháme v cedníku okapat. Maso musí zůstat bílé.

3

Do čisté pánve dáme menší množství tuku, přidáme jemně krájenou cibuli, očištěný, opláchnutý pórek nakrájený na kostky, na plátky nakrájený česnek a černé houby.

4

Snížíme příkon tepla, zalijeme vývarem, vínem, přidáme sůl, pepř, glutasol a cukr. Potom přidáme opečené filé, promícháme, zahustíme zbylým máčeným škrobem, přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampiony, krátce podušené na tuku a zakápneme tukem, aby se pokrm leskl.

5

Vše ještě krátce prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept