Recept

Jehněčí na zeleném pepři

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 58106

Ingredience

500 g Jehněčí maso
10 g Kari
5 g Koření pěti vůní
10 ks List pepřovník
80 ml Olej sezamový
150 g Paprika zelená
150 g Paprika červená
150 g Paprika žlutá
40 g Pepř zelený mletý
125 ml Vývar jehněčí

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 029kJ
2% Sacharidy 9 g
49% Tuky 37 g
2% Sodík 32 mg
30% Bílkoviny 17 g

Jehněčí na zeleném pepři postup přípravy receptu:

1

Ve woku rozpálíme olej a jehněčí maso nakrájené na nudličky opečeme ze všech stran na prudkém ohni asi 3 minuty. Posypeme kari a kořením pěti vůní, vyjmeme a uchováme v teple.

2

Na výpeku v pánvi osmahneme papriky nakrájené na proužky, přidáme zelený pepř, podlijeme vývarem a necháme 3 minuty dusit. Vrátíme zpět maso, vmícháme nasekané pepřové listy a ještě 4 minuty podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept