Jednoduchý recept

Chalupářská bašta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5816

Ingredience

0,5 kg Brambory
1 ks Cibule
0,5 ks Klobása Dunajská
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Párky jemné
200 g Rajčata Cherry
5 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
1 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 853kJ
6% Sacharidy 22 g
13% Tuky 9 g
4% Sodík 90 mg
16% Bílkoviny 9 g

Chalupářská bašta postup přípravy receptu:

1

Na kolečka nakrájíme brambory, klobásu, párek a česnek.

2

Na půlkolečka nakrájíme papriku s cibulí.

3

Slaninu na kostičky a rajčátka rozpůlíme.

4

Vše rozdělíme na 4 porce, každou porci osolíme, opepříme a dáme na alobal tak, aby obsahovala každou přísadu a zabalíme do tří vrstev, aby nevytekla šťáva.

5

Opékáme na roštu půl hodiny, než budou brambory uvařené.

6

Poté podáváme přímo z alobalu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept