Jednoduchý recept

Pečené brambory v bylinkovém obalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58276

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 952kJ
8% Sacharidy 29 g
51% Tuky 38 g
40% Sodík 804 mg
11% Bílkoviny 6 g

Pečené brambory v bylinkovém obalu postup přípravy receptu:

1

Brambory omyjeme, očistíme kartáčkem na zeleninu a nakrájíme na čtvrtky, petrželku posekáme najemno. V rendlíku roztavíme máslo, přilijeme olej, přisypeme sušený tymián, sušenou cibuli, sušenou majoránku, sůl, pepř a promícháme. Jednu po druhé přikládáme čtvrtky brambor a v máslové směsi důsledně obalujeme.

2

Plech potáhneme papírem na pečení, na něj vyskládáme brambory slupkami dolů, pokapeme zbytkem máslové směsi z rendlíku, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při 180°C asi 40 minut. Při podávání sypeme čerstvou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept