Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 584

Ingredience

200 g Cibule
20 g Glutasol
100 g Houby černé
300 ml Olej stolní
200 g Paprika sterilovaná
5 g Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
200 g Pórek
1000 g Rýže loupaná
1000 g Slepice
50 g Sůl
400 g Vejce slepičí
500 g Šunka dušená
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 963 kcal
Kilojoule 4 027kJ
25% Sacharidy 89 g
61% Tuky 46 g
117% Sodík 2 g
82% Bílkoviny 46 g

Kantonská rýže postup přípravy receptu:

1

Olej rozehřejeme v hluboké pánvi a vlijeme do něj rozšlehaná, osolená vejce.

2

Přidáme jemně nakrájenou cibuli, na kostičky nakrájený pórek, šunku, vařené slepičí maso, černé houby, podušené žampiony nakrájené na plátky a kapii nakrájenou na jemné plátky a vše pečlivě promícháme s vařenou rýží. Ochutíme solí, pepřem, glutasolem a promícháme.

3

Vše ještě krátce prohřejeme.

4

Při podávání posypeme pokrm omytou, jemně nakrájenou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept