Recept

Rychlá rybí polévka se šafránem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 58483

Ingredience

6 g Bobkový list
2 ks Cibule
2 ks Citrony
2 kávová lžička Pepř černý celý
20 g Petržel - nať
300 g Ryby
2 špetka Sůl
3 l Voda pitná
2 dl Víno bílé
4 stroužek Česnek
2 g Šafrán

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 191 kcal
Kilojoule 800kJ
3% Sacharidy 12 g
6% Tuky 4 g
5% Sodík 106 mg
20% Bílkoviny 11 g

Rychlá rybí polévka se šafránem postup přípravy receptu:

1

Vykuchané, důkladně očištěné ryby, oloupanou cibuli, česnek, na kolečka nakrájený citrón, bobkový list a celý pepř dáme do hrnce. Zalijeme studenou vodou, osolíme a pod poklicí vše povaříme 20 minut doměkka.

2

Uvařené ryby vybereme, vykostíme, nakrájíme na plátky. Polévku scedíme, vložíme do ní připravené ryby. Zalijeme vínem, dochutíme zbylou solí, vložíme šafrán a přivedeme k varu.

3

Stáhneme ze sporáku, necháme 5 minut odpočinout. Podle porcí rozlijeme polévku do polévkových misek. Porce ozdobíme nasekanou petrželovou natí a podáváme.

Poznámka

Takto připravenou polévku servírujeme jako teplý předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept