Jednoduchý recept

Vepřová kýta s párky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 5850

Ingredience

50 dkg Kosti vepřové
20 dkg Párky jemné
1 špetka Sůl
60 dkg Vepřová kýta
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

171% Kalorie 3,365 kcal
Kilojoule 14 079kJ
1% Sacharidy 2 g
281% Tuky 211 g
262% Sodík 5 g
604% Bílkoviny 340 g

Vepřová kýta s párky postup přípravy receptu:

1

Omytý podlouhlý kus vepřové kýty se sádlem na povrchu, prořízneme tak aby vznikly otvory do kterých zasuneme nožičky párků.

2

Maso osolíme a dáme do pekáče s drobně nasekanými kostmi, podlijeme vodou a při pečení podléváme a propichujeme vidličkou povrch se sádlem. Pečeme do měkka.

3

Když je maso málo tučné přidáme sádlo. Upečené maso vyndáme, šťávu přecedíme a podle chuti dosolíme.

4

Maso nakrájíme na úhledné plátky a přelijeme šťávou.

5

Podáváme s vařenými bramborami nebo houskovým knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept