Recept

Zvěřinové klobásy smažené se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 58514

Ingredience

2 ks Cibule
220 ml Hovězí vývar základní
600 g Klobása uzená
1 polévková lžíce Marmeláda rybízová
1 ks Paprika červená
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Solamyl
30 g Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Voda pitná
160 ml Víno červené
2 stroužek Česnek
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 480 kcal
Kilojoule 2 007kJ
9% Sacharidy 31 g
34% Tuky 25 g
12% Sodík 249 mg
51% Bílkoviny 29 g

Zvěřinové klobásy smažené se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Cibule nakrájíme na čtvrtky, česnek prolisujeme, papriku očistíme, odstraníme semínka a nakrájíme na nudličky, očištěné houby nakrájíme na čtvrtky.

2

Klobásy smažíme na sádle ze všech stran dozlatova, poté vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku dáme cibuli, česnek, zarestujeme, přimícháme houby, papriku a smažíme, až houby změknou. Poté přilijeme víno, vývar, marmeládu, sůl, pepř a na mírném plameni přivedeme k varu. Do omáčky vlijeme solamyl, který jsme rozmíchali ve 2 lžících vody. Dobře promícháme a povaříme, až omáčka zhoustne. Na závěr do omáčky vrátíme klobásy a dusíme zhruba 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept