Jednoduchý recept

Sýrové tapas

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 58609
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
100 g Olej olivový
50 g Strouhanka
200 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 445 kcal
Kilojoule 1 862kJ
2% Sacharidy 7 g
53% Tuky 39 g
5% Sodík 105 mg
29% Bílkoviny 16 g

Sýrové tapas postup přípravy receptu:

1

Z tvrdého ovčího sýra Manchego nebo Pecorino odkrojíme kůru a pokrájíme ho na kostičky o hraně 2 cm.

2

Kostičky obalíme v mouce, rozšlehaném vajíčku a nakonec ve strouhance.

3

V pánvi rozpálíme olivový olej a sýrové kostičky v něm přibližně 2 minuty smažíme do zlatova.

Poznámka

Tapas můžeme podávat studené i teplé. Pokud je chceme podávat teplé, připravíme si je předem a tepelně zpracujeme těsně před podáváním.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept