Recept

Pečeně na víně s párkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5862

Ingredience

10 dkg Anglická slanina
8 dkg Celer bulvový
1 ks Cibule
60 dkg Hovězí maso zadní
100 ml Hovězí vývar základní
10 dkg Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
20 dkg Párky jemné
1 špetka Sůl
200 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

122% Kalorie 2,408 kcal
Kilojoule 10 077kJ
26% Sacharidy 94 g
168% Tuky 126 g
86% Sodík 2 g
323% Bílkoviny 182 g

Pečeně na víně s párkem postup přípravy receptu:

1

Hovězí zadní maso po vláknech protkneme párky.

2

Osolíme, opepříme, dáme do pekáče na rozškvařenou slaninu a opečeme ze všech stran. Maso vyndáme, přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme, přidáme strouhaný celer, vložíme maso, podlijeme vodou a přilijeme trochu vína.

3

Zakryjeme a dusíme. Během dušení podléváme polovinou vína, nebo vodou a vývarem. Maso dáme do trouby a během pečení obracíme. Měkké maso vyndáme, výpek zaprášíme moukou a vlijeme zbytek vína.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept