Bifteky s volským okem

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
529 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
34 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
154 mg
Cukr
467 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z pravé svíčkové nakrájené bifteky odblaníme, trochu naklepeme. Osolíme, opepříme a v pánvi na rozpáleném sádle opečeme po obou stranách 5 minut. Bifteky vybereme z pánve, rozdělíme na jednotlivé talíře.
  • 2
    Do jiné pánvi na rozpálený olej rozklepneme opatrně vejce tak, aby zůstala celá. Osmahneme na volská oka. Následovně poklademe na jednotlivé bifteky, osolíme, opepříme. Posypeme mletou paprikou a s vhodnou přílohou podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.