Bramborové škubánky se zeleninou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
38 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájíme na kostky, osolíme a okmínujeme. Přidáme k nim na kousky nakrájený celer a na kolečka nakrájenou cibuli. Vše uvaříme v osolené vodě doměkka.
  • 2
    Po uvaření odlijeme vodu a přidáme mouku, zakapeme lžící vývaru a zakryjeme. Necháme propařit a potom vymícháme kaši. Lžící vykrajujeme škubánky a opékáme je na sádle.
  • 3
    Podáváme k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.