Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 58657

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
200 g Houby čerstvé
600 g Kuřecí prsa
1 kávová lžička Libeček
150 g Lilek
100 g Máslo čerstvé
100 ml Olej rostlinný
2 ks Paprika červená
1 kávová lžička Petržel - nať
250 g Salát římský
2 stroužek Česnek
6 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 858 kcal
Kilojoule 3 588kJ
15% Sacharidy 55 g
71% Tuky 53 g
10% Sodík 190 mg
76% Bílkoviny 42 g

Žemle s kuřecím masem postup přípravy receptu:

1

Očištěná kuřecí prsa nakrájíme na řízky. Papriky rozčtvrtíme a zbavíme semínek, houby očistíme a pokrájíme na čtvrtky, česnek prolisujeme. Salát rozebereme na listy, opláchneme a necháme okapat. Změklé máslo smícháme se sušenými bylinkami a česnekem. Lilek očistíme, rozkrájíme na špalíky.

2

Maso a zeleninu položíme na plech, na který jsme vlili olej. Opékáme z obou stran ve středně předehřáté troubě.

3

Žemle rozkrojíme a potřeme bylinkovým máslem. Na spodní část žemle položíme osušený list salátu, zeleninu, maso, opět list salátu a přiklopíme vrchní částí žemle.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept