Kuřecí prsa v burákové krustě

23 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
701 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
40 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
5 g
Cukr
43 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse promícháme rozpuštěný med a ostatní suroviny na marinádu. Kuřecí prsa lehce naklepeme, nakrájíme na pruhy, vložíme do marinády a namočíme ze všech stran. Pod fólií necháme asi 3 hodiny marinovat. Špejle namočíme do vody.
  • 2
    Marinované maso napichujeme na špejle a klademe na olejem potřený rošt. Pečeme na předehřátém grilu asi 6 minut. Během grilování špízy otáčíme a potíráme marinádou.
  • 3
    V mezičase na suché pánvi opečeme drcené arašídy. Před podáváním grilované maso v arašídech obalíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.