Recept

Kuřecí prsa v burákové krustě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 58660

Ingredience

100 g Arašídy
600 g Kuřecí prsa
30 ml Olej rostlinný
Na marinádu
80 g Arašídy
2 polévková lžíce Chilli omáčka
1 polévková lžíce Citronová šťáva
250 g Med včelí
150 g Máslo arašídové
1,5 kávová lžička Petržel - nať

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 724 kcal
Kilojoule 3 027kJ
15% Sacharidy 54 g
56% Tuky 42 g
15% Sodík 291 mg
74% Bílkoviny 42 g

Kuřecí prsa v burákové krustě postup přípravy receptu:

1

V míse promícháme rozpuštěný med a ostatní suroviny na marinádu. Kuřecí prsa lehce naklepeme, nakrájíme na pruhy, vložíme do marinády a namočíme ze všech stran. Pod fólií necháme asi 3 hodiny marinovat. Špejle namočíme do vody.

2

Marinované maso napichujeme na špejle a klademe na olejem potřený rošt. Pečeme na předehřátém grilu asi 6 minut. Během grilování špízy otáčíme a potíráme marinádou.

3

V mezičase na suché pánvi opečeme drcené arašídy. Před podáváním grilované maso v arašídech obalíme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept