Recept

Vepřové nudličky s omeletou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 58682

Ingredience

1 ks Cibule
1,5 kávová lžička Cukr krupice
60 ml Olej rostlinný
1,5 kávová lžička Solamyl
0,5 polévková lžíce Sójová omáčka
0,3 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová kýta
60 ml Víno bílé
60 ml Vývar drůbeží
80 g Žampiony - sterilované
Na omeletu
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
20 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 726 kcal
Kilojoule 3 039kJ
3% Sacharidy 10 g
76% Tuky 57 g
24% Sodík 475 mg
60% Bílkoviny 34 g

Vepřové nudličky s omeletou postup přípravy receptu:

1

Vepřovou kýtu očistíme a rozkrájíme na nudličky. Cibuli pokrájíme nadrobno, žampiony v octovém nálevu scedíme, necháme okapat a nakrájíme na čtvrtky. Maso v míse promícháme se Solamylem a sójovou omáčkou, poté necháme pod fólií odležet.

2

Odleželé maso spolu s cibulí a cukrem smažíme na oleji, až maso zezlátne. Poté vmícháme žampiony, vývar a za stálého míchání dusíme na mírném plameni, až bude maso měkké a tekutina téměř vydušená. Směs stáhneme ze sporáku, držíme v teple.

3

Na másle usmažíme tenkou omeletu z rozšlehaných vajec s vínem a solí. Omeletu rozkrájíme na kostky o velikosti sousta a vmícháme k masu. Směs společně prohřejeme a ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Jako přílohu volíme rýži.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept