Jednoduchý recept

Zelná polévka s masem a klobásou

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 5876

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Houby sušené
25 dkg Klobása Dunajská
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Paprika mletá sladká
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
25 dkg Vepřová plec
75 dkg Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

124% Kalorie 2,443 kcal
Kilojoule 10 222kJ
18% Sacharidy 64 g
260% Tuky 195 g
24% Sodík 471 mg
205% Bílkoviny 115 g

Zelná polévka s masem a klobásou postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na sádle, zasypeme paprikou, zpěníme, přidáme kmín, nakrájené maso, sůl, houby a podusíme.

2

Zaprášíme moukou, promícháme, přidáme pokrájené zelí i s nálevem a vše uvaříme doměkka.

3

Nakonec vložíme klobásu pokrájenou na kolečka a zalijeme smetanou, prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept