Jednoduchý recept

Lilkový kaviár a tomatové gazpacho

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (27%)
ID receptu: 58763
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

1 hrst Bazalka
1 ks Česnek
2 polévková lžíce Citrónová šťáva
12 ks Lilek
1 dl Olej olivový
Ingrediance na gazpacho
2 dl Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kg Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 892 kcal
Kilojoule 3 731kJ
15% Sacharidy 54 g
120% Tuky 90 g
11% Sodík 223 mg
18% Bílkoviny 10 g
Lilkový kaviár a tomatové gazpacho

Lilkový kaviár a tomatové gazpacho postup přípravy receptu:

1

Propíchané lilky vložte na 45 min. do trouby a pečte na 180°C. Až změknou a na slupce se objeví pukliny, vyjměte je z trouby, podélně rozkrojte a vyškrábejte dužinu. Tu pak vložte do cedníku a nechte hodinu odkapat. Poté ji nožem rozsekejte, osolte, opepřete, zakapejte citronovou šťávou a přidejte trochu utřeného česneku.

2

Rajčata rozmixujte a propasírujte. Přidejte sůl, pepř a olivový olej.

3

Kaviár servírujte do skleniček a zalijte ho gazpachem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept