Jednoduchý recept

Rybí filety se zeleninou

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58787

Ingredience

15 ml Citronová šťáva
120 g Losos - filety
120 g Makrela - filety
100 g Mrkev kořen
30 ml Ocet rýžový
40 ml Omáčka sójová
8 g Sůl mořská
120 g Tuňák obecný
20 g Wasabi pasta
100 g Ředkev Takuan

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 189 kcal
Kilojoule 790kJ
3% Sacharidy 10 g
86% Tuky 64 g
47% Sodík 931 mg
36% Bílkoviny 20 g

Rybí filety se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Filety z lososa, tuňáka, makrely bez kůže osolíme, pokapeme rýžovým octem a necháme 30 minut uležet, poté je nakrájíme na tenké plátky a dáme vychladit do lednice. Ředkev s mrkví nastrouháme nahrubo a pokapeme citronovou šťávou.

2

Na servírovací mísu ozdobně upravíme filety z ryb, doplníme strouhanou zeleninou a podáváme se sojovou omáčkou a pastou wasabi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept