Recept

Jehněčí nudličky s mandlemi

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 58796

Ingredience

400 g Jehněčí kýta
1 ks Kapie
60 g Mandle
60 ml Olej rostlinný
2 kávová lžička Solamyl
120 g Sójové výhonky
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek
Na zálivku
0,3 kávová lžička Chilli koření mleté
1 kávová lžička Cukr krupice
120 ml Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Sójová omáčka
50 ml Víno červené
1 špetka Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 995 kcal
Kilojoule 4 164kJ
5% Sacharidy 20 g
106% Tuky 79 g
26% Sodík 510 mg
93% Bílkoviny 52 g

Jehněčí nudličky s mandlemi postup přípravy receptu:

1

Maso z jehněčí kýty očistíme, okrájíme všechen tuk a nakrájíme na tenké plátky, které rozkrájíme na nudličky, posypeme Solamylem, osolíme a promícháme. Česnek rozdrtíme, spařené mandle oloupeme, nakrájíme na nudličky a nasucho opražíme dozlatova. Kapii očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na nudličky.

2

Na zálivku promícháme všechny suroviny a lehce zahřejeme.

3

V pánvi rychle osmažíme sójové výhonky s paprikou, vyjmeme děrovanou sběračkou, necháme okapat a odložíme. Do pánve dáme smažit maso ze všech stran, přidáme česnek, zarestujeme a přilijeme připravenou omáčkou a za stálého míchání povaříme. Na závěr ke směsi přidáme klíčky s paprikou, mandle a zahřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept