Candát v pikantní omáčce

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
217 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu vykucháme, očistíme (necháme ji vcelku s hlavou i ocasem), přes tělo do ryby uděláme hlubší zářezy a osolíme. Rybu z obou stran osmažíme na oleji.
  • 2
    V mezičase připravíme omáčku. Na oleji zpěníme koření s cukrem a rozdrceným česnekem. Poté přidáme zbylé suroviny, povaříme.
  • 3
    Rybu naporcujeme a podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.