Špagety Puttanesca

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
6 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím na rozpáleném oleji orestujeme prolisovaný česnek s nakrájenou petrželkou a rozdrcenou chilli papričkou. Poté přidáme drcená rajčata, přivedeme k varu, teplotu snížíme a za občasného míchání cca 5min povaříme.
  • 3
    Vmícháme kapary, nakrájené ančovičky, olivy a vaříme ještě dalších 5min. Ochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Omáčku v hrnci promícháme s těstovinami, rozdělíme na talíře, posypeme strouhaným parmazánem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.