Jednoduchý recept

Hovězí maso v zeleninové omáčce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 58928

Ingredience

1 ks Bobkový list
100 g Cibule
600 g Hovězí maso zadní
600 ml Hovězí vývar základní
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
100 g Paprika červená
1 g Pepř černý mletý
60 g Petržel - nať
100 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
150 ml Sherry brandy
6 g Sůl
120 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 493 kcal
Kilojoule 2 064kJ
6% Sacharidy 23 g
26% Tuky 20 g
55% Sodík 1 g
77% Bílkoviny 44 g

Hovězí maso v zeleninové omáčce postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na plátky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, šunku na nudličky, papriku bez jádřince na proužky, rajčata scedíme, trochu pokrájíme, petrželku posekáme najemno.

2

V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme mouku, promícháme, přidáme cibuli, petrželku, papriku, bobkový list a osmahneme. Zalijeme vývarem, dobře rozmícháme, přidáme maso a zvolna dusíme, až začne maso měknout. Přimícháme rajčata, osolíme, opepříme, přilijeme cherry a dusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept