Jednoduchý recept

Pudinková Šarlota

Palec nahoru
4
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 4 Pudinková Šarlota 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (33%)
ID receptu: 58942

Ingredience

Těsto
40 g Cukr krupice
1 ks Cukr vanilka
6 polévková lžíce Marmeláda malinová
50 g Mouka polohrubá
4 ks Vaječný bílek slepičí
4 ks Vaječný žloutek slepičí
Náplň
5 polévková lžíce Cukr krupice
600 ml Mléko polotučné
2 ks Pudinkový prášek - vanilkový

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 509 kcal
Kilojoule 2 128kJ
24% Sacharidy 86 g
15% Tuky 11 g
14% Sodík 276 mg
28% Bílkoviny 16 g

Pudinková Šarlota postup přípravy receptu:

1

Z bílků ušleháme pevný sníh. Žloutky vyšleháme s oběma cukry do lehké pěny. K našlehaným žloutkům pomalu přidáme sníh z bílků a vmícháme mouku.

2

Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 180°C 10-12 minut. Ihned po upečení přeneseme na čistou utěrku, potřeme marmeládou a stočíme do rolády.

3

Po vychladnutí roládu nakrájíme na půl centimetrové plátky a asi 2/3 plátků vyložíme mísu větší mísu.

4

Z mléka, pudinkových prášků a cukru uvaříme puding a nalijeme jej do mísy vyložené roládou. Na puding poklademe zbytek rolády a dáme vychladnout.

5

Před podáváním šarlotu vyklopíme.

Komentáře a hodnocení

 
monca
Pudinková Šarlota
Krásná!!!
 
Betina
Pudinková Šarlota
To já můžu mnaaaaaaaaaaam
 
natasha.angel.diabol
Pudinková Šarlota
vyzkousim
 
uzovka
Pudinková Šarlota
zkusim

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
4
Palec dolu
0
5
Ověřený recept