Jednoduchý recept

Mořský okoun plněný badyánem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 59011

Ingredience

4 ks Badyán
4 ks Cibulka jarní
2 kávová lžička Koření pěti vůní
1500 g Okoun mořský
10 ml Olej sezamový
1 polévková lžíce Sójová omáčka
1 špetka Sůl
2 polévková lžíce Víno rýžové čínské
1 polévková lžíce Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 422 kcal
Kilojoule 1 765kJ
2% Sacharidy 6 g
13% Tuky 10 g
16% Sodík 317 mg
126% Bílkoviny 71 g

Mořský okoun plněný badyánem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou rybu podélně rozkrojíme na břiše a na hřbetě.

2

Smícháme nasekaný zázvor s rýžovým vínem, kořením pěti vůní a směsí potřeme rybu. Necháme asi 1 hodinu marinovat.

3

Badyán, nasekanou cibulku, sójovou omáčku a sezamový olej smícháme se špetkou soli. Směsí naplníme okouna a zabalíme jej do alobalu potřeného tukem.

4

Pečeme v troubě vyhřáté na 200 stupňů Celsia 20-25 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept